gamer7772 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam! Lubi ęnosić casualowe spinki do mankietów. Niestety rzadko mam okazje nosić garnitur, a jeszcze rzadziej koszule z mankietem na spinki (francuskie). Mam pytanie- do jakiego typu mankietów mogę jeszcze nosić tego casualowe spinki? Czy można po prostu nosić nieformalne spinki do mankietów prostych, usunąwszy wczesniej guzik? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Gamer Cytuj
Szego Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 http://macaronitomato.blogspot.com/2013/03/spinko-guzik.html Myślę, że taki mankiet byłby idealny. 1 Cytuj
White Haven Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 W sumie to dlaczego nie? Pozostaje jeszcze pytanie co rozumiesz przez casualowe spinki? Cytuj
Szego Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Możliwe, że chodzi o kolorowe supełki Cytuj
gamer7772 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie, nie supełki średnio lubię. Chodzi mi o spinki "pół formalne" - niepasujące do formalnego garnituru, za to świetnie sprawdzających się w zestawach koordynowanych i smart-casuallowych. Czyli np. spinkach z kotwicą, do granatowej dwurzędówki i szarych spodni. Cytuj
Boruta Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam! Lubi ęnosić casualowe spinki do mankietów. Niestety rzadko mam okazje nosić garnitur, a jeszcze rzadziej koszule z mankietem na spinki (francuskie). Mam pytanie- do jakiego typu mankietów mogę jeszcze nosić tego casualowe spinki? Czy można po prostu nosić nieformalne spinki do mankietów prostych, usunąwszy wczesniej guzik? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Gamer Miesiąc temu dałem do przerobienia koszulę z mankietu na guziki na pojedyńczy na spinki. Kosztowało mnie to, o ile dobrze pamiętam 20 zł. Z efektu jestem zadowolony 1 Cytuj
celahim Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 http://macaronitomato.blogspot.com/2013/03/spinko-guzik.html Myślę, że taki mankiet byłby idealny. Gdzie można kupić tego typu koszule? W sieciówkach chyba się nie spotkałem jeszcze Cytuj
White Haven Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Widziałem takie w salonie Franco Feruzzi (mają sklep w outlecie Factory w Luboniu pod Poznaniem). Cytuj
miszel Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Miesiąc temu dałem do przerobienia koszulę z mankietu na guziki na pojedyńczy na spinki. Kosztowało mnie to, o ile dobrze pamiętam 20 zł. Z efektu jestem zadowolony Jak to możliwe? Ciekawe i czekam na odpowiedź Cytuj
Boruta Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Jak to możliwe? Ciekawe i czekam na odpowiedź Normalnie - wycięcie drugiej dziurki. Zwracam uwagę, że pisałem o przeróbce na pojedyńczy mankiet, nie podwójny. Kupiłem prawie rok temu tą koszulę: Akurat trafiłem na bardzo dużą przecenę (z ponad 200, bodajże 279, na 89 zł, chwilę po tym jak kupiłem była już dwa razy droższa ) i zdecydowałem brać mimo guzikowego mankietu. A do przeróbki dałem tutaj: http://dziekonski.pl . Cytuj
pirat Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Bodajże koszule z SRC z pojedynczym mankietem mają podwójną dziurkę, difoltowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi