gamer7772 Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Witam! Lubi ęnosić casualowe spinki do mankietów. Niestety rzadko mam okazje nosić garnitur, a jeszcze rzadziej koszule z mankietem na spinki (francuskie). Mam pytanie- do jakiego typu mankietów mogę jeszcze nosić tego casualowe spinki? Czy można po prostu nosić nieformalne spinki do mankietów prostych, usunąwszy wczesniej guzik? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Gamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 http://macaronitomato.blogspot.com/2013/03/spinko-guzik.html Myślę, że taki mankiet byłby idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 W sumie to dlaczego nie? Pozostaje jeszcze pytanie co rozumiesz przez casualowe spinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Możliwe, że chodzi o kolorowe supełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Żeby tylko tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Nie, nie supełki średnio lubię. Chodzi mi o spinki "pół formalne" - niepasujące do formalnego garnituru, za to świetnie sprawdzających się w zestawach koordynowanych i smart-casuallowych. Czyli np. spinkach z kotwicą, do granatowej dwurzędówki i szarych spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Witam! Lubi ęnosić casualowe spinki do mankietów. Niestety rzadko mam okazje nosić garnitur, a jeszcze rzadziej koszule z mankietem na spinki (francuskie). Mam pytanie- do jakiego typu mankietów mogę jeszcze nosić tego casualowe spinki? Czy można po prostu nosić nieformalne spinki do mankietów prostych, usunąwszy wczesniej guzik? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Gamer Miesiąc temu dałem do przerobienia koszulę z mankietu na guziki na pojedyńczy na spinki. Kosztowało mnie to, o ile dobrze pamiętam 20 zł. Z efektu jestem zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 http://macaronitomato.blogspot.com/2013/03/spinko-guzik.html Myślę, że taki mankiet byłby idealny. Gdzie można kupić tego typu koszule? W sieciówkach chyba się nie spotkałem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Widziałem takie w salonie Franco Feruzzi (mają sklep w outlecie Factory w Luboniu pod Poznaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Miesiąc temu dałem do przerobienia koszulę z mankietu na guziki na pojedyńczy na spinki. Kosztowało mnie to, o ile dobrze pamiętam 20 zł. Z efektu jestem zadowolony Jak to możliwe? Ciekawe i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Jak to możliwe? Ciekawe i czekam na odpowiedź Normalnie - wycięcie drugiej dziurki. Zwracam uwagę, że pisałem o przeróbce na pojedyńczy mankiet, nie podwójny. Kupiłem prawie rok temu tą koszulę: Akurat trafiłem na bardzo dużą przecenę (z ponad 200, bodajże 279, na 89 zł, chwilę po tym jak kupiłem była już dwa razy droższa ) i zdecydowałem brać mimo guzikowego mankietu. A do przeróbki dałem tutaj: http://dziekonski.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Bodajże koszule z SRC z pojedynczym mankietem mają podwójną dziurkę, difoltowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi