Pan Matty Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Patrze na te zdjecia ostatnie i zastanawiam sie jak do tego doszlo, ze majac 3300zl na garnitur + 900zl na buty, w efekcie skonczylismy na zaprezentowanych zdjeciach. Najlepsze podsumowanie wszystkiego na ostatnich 2 stronach w tym temacie Przepraszam, ale rozwaliło mnie to. Zastanawiam się kto popełnił błąd, forumowicze nie potrafią doradzać/przekonać/wyprowadzić z błędu czy Pan z budżetem 4k nie chciał słuchać. Buty dramat milionów, smoking za duży, nie szczędź na krawca to może coś z tego będzie. Idź do TkMaxxu i poszukaj byle jakich czarnych oxfordów. Cytuj
Lathlaer Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Cytowany przez Ciebie post pochodzi z maja, autor tematu ślub miał brać - wg info z pierwszego posta - w sierpniu. Sądzę, że teraz dyskusja jest tylko akademicka Cytuj
Pan Matty Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Cytowany przez Ciebie post pochodzi z maja, autor tematu ślub miał brać - wg info z pierwszego posta - w sierpniu. Sądzę, że teraz dyskusja jest tylko akademicka Nie zauważyłem. Cytuj
xyz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Tytuł wątku jest jednoznaczny. Wg mnie, jeśli pan młody jest kształtów w miarę regularnych - kupować, z tym, że ubranie bez nadmiernych udziwnień. Życie zapewne zweryfikuje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi