piotreek7 Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Mam od niedawna buty Herring Hull. W jednym z nich zauważyłem dziwną rzecz - nie zdarzyło mi się to nigdy, z żadnymi butami. Mianowicie, podczas chodzenia, w chwili kiedy stawiam nogę na ziemi, słychać krótki, dość głośny syk - dokładnie tak jakby powietrze przelatywało przez niewielką szczelinę. Dokładnie oglądałem buta, ale nie zauważyłem niczego szczególnego, nie jestem więc w stanie zidentyfikować źródła problemu. A problem jest bo po prostu ten dźwięk jest nieziemsko irytujący Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? edycja: uściślę jeszcze, że problem występuje od początku, od wyjęcia butów z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Mi tak od początku syczą Loaki, ale nie przeprowadzałem odsłuchania co to za dźwięk. Czasem przypomina mi odgłos odpowietrzania układu hamulcowego w autobusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Zdarzało mi się z niektórymi butami, potwierdzam, że to wkurza, może idź do szewca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 20 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 O tak, dokładnie, układ hamulcowy w autobusie! Sekret, a Ty byłeś z tym u szewca? Jeśli tak - co zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Pneumatyczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 piotreek7 Byłem z jedną parą u szewca ale nic nie poradził, było to na tyle dawno temu, ze nie pamiętam co dokładnie mówił na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 20 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 piotreek7 Byłem z jedną parą u szewca ale nic nie poradził, było to na tyle dawno temu, ze nie pamiętam co dokładnie mówił na ten temat. A, to wnioskuję, że po jakimś czasie problem sam minął? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnjohn Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Miałem podobny "problem" w turfach i przeszło po około miesiącu intensywnego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 A, to wnioskuję, że po jakimś czasie problem sam minął? Tak? W co najmniej dwóch parach butów jesli dobrze pamiętam, ten problem nie minął tzn minął ale wraz z butami:). Sprawy o których pisze był parę lat temu, w ostatnio kupowanych butach nie miałem takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Nazwa tematu zmieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Też tak miałem w Herringach, nie jestem z nich zadowolony, ale nie tylko z powodu syczenia. Cena względnie niska, jakość analogicznie. Może to wąż z kieszeni prześliznął się do buta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi