FollsPL Napisano 6 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 Rozumiem że są one lepszej jakości? Prawdę mówiąc wolał bym kupić w polskim sklepie ze względu na ewentualna wymianę, zwrot itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 5 godzin temu, FollsPL napisał: Pozwolę sobie odkopać. Proszę o poradę jakie monki kupić przy takim wymiarze stopy (długość 28,3 cm, szerokość 26,5 cm, wysokość podbicia 27 cm) wydaje się że odpowiedni dla mnie będzie numer UK 9? Budżet jaki mam to około 1200 zł. Zastanawiam się nad: YANKO Double Monks 306 F YANKO Double Monks 663 G PATINE Double Monk 77030 G Loake 1880 Cannon Black Buty chcę kupić w kolorze czarnym do dwurzędowego garnituru, mierzyłem crownhill w Poszetce niestety nie mogłem ich zapiąć. Mam takie wymiary i noszę yanko/tlb 9.5 Nawet jeśli 9.5 by Ci nie pasowały to Patine Ci odda kasę, więc śmiało można próbować. Brałbym tlb. A poza tym to wydaje mi się że jestem jednym z największych miłośników monkow na tym forum, z ilością w czołówce (chyba 10 par? Nie wiem nawet :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FollsPL Napisano 6 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 Teraz, Krzysiek_W napisał: Mam takie wymiary i noszę yanko/tlb 9.5 Nawet jeśli 9.5 by Ci nie pasowały to Patine Ci odda kasę, więc śmiało można próbować Dokładnie takie same? Który model masz w swojej kolekcji? Czy możesz podesłać kilka zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2021 18 godzin temu, FollsPL napisał: Dokładnie takie same? Który model masz w swojej kolekcji? Czy możesz podesłać kilka zdjęć? Przejrzyj moje zdjęcia w jakie buty mam dzis na sobie, teraz nie mam jak zrobić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi