saphir.pl Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Ja bym się ucieszył z kompletu sztanga z obciążeniem, w przybliżeniu całość powinna ważyć tyle, co elegancki mężczyzna bez ubrania Ja też, ale kto to wniesie? Kiedyś sam sobie taki prezent kupiłem, bo Mikołaj nie czytał moich listów i dostałem telefon od zrozpaczonej Pani Kurier, że stoi pod domem i nie daje rady Dobrze, że akurat byłem na miejscu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Ja kilka lat temu też i to z odbiorem osobistym Niosłem na dwa razy, bo faktycznie w sumie zestaw ważył 80 kg. No i dobre na prezent. W tym roku ucieszyłem się z tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 jeżeli facet jest chociaż w połowie tak awangardowy jak nasz kolega Styleman to proponuję rozważyć klasykę w egzotyku. Jak podoba się Wam taki kolor? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Portfel piękny, szmaragdowy odcień też Co do krawatu, nie podejmę się kupna:) mąż ma ich ponad setkę i wybiera je tylko sobie znanym systemem dla mnie to kolejny w ńiebieskie paseczki lub czerwoną kratę. Kupiłam mu raz seledynowy w białe kwiatuszki, cudny. Ubrał go tylko raz, na pierwszy dzień wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Kontynuując wątek, który pojawił się tu za sprawą Cyrulika Warszawskiego, może jakiś elegancki alkohol? Dobra whisky single malt albo oryginalne, ciekawe wino to zawsze dobry pomysł. Jest to też w pewnym stopniu ryzykowne Nikt też nie wspomniał o kosmetykach, które wydają się być ograne i nieeleganckie ale na odpowiednim poziomie można zrobić z nich naprawdę interesujący i zaskakujący prezent. Kupić np. fajne mydło do golenia albo intrygującą wodę kolońską.Idąc jeszcze dalej możemy zaryzykować kupno brzytwy czy też akcesoriów do niej np. eleganckiego pudełka lub futerału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Witam po dłuższej przerwie, czy szanowni koledzy mogli by mi podpowiedzieć gdzie szukać eleganckiego skórzanego wizytownika na prezent (może jakaś manufaktura), pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi