Karol G. Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Nie znalazłem podobnego tematu, pozwoliłem sobie więc otworzyć wątek dotyczący usług szewskich świadczonych w Lublinie. Gdzie mógłbym bez obaw oddać buty ze skórzaną podeszwą do podzelowania? Jeśli ktoś korzystał z podobnych usług w Lublinie i ma jakichś faworytów w tej materii albo chciałby kogoś stanowczo odradzić, prosiłbym o opinię. Nadmienię, że buty, które chce poddać zelowaniu to Herringi, które można obejrzeć tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/243-nowe-nabytki/page-139#entry103517 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadyjczyk Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Jeżeli chcesz wymienić podeszwę, to w Lublinie chyba już nie potrafi i nie robi. Natomiast naklejenie nowej skórzanej zelówki na startą jest możliwe. Ja korzystam z usług szewca mającego zakład na M.C. Skłodowskiej zaraz za skrzyżowaniem z Lipową (od strony Plazy). Kosztuje ta przyjemność ok. 80 PLN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drtulp Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Chciałbym odświeżyć temat - ktokolwiek poleci szewca do usługi przyklejenia gumowej cienkiej zelówki na skórzane podeszwy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Z. Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Nie chcę zakładać nowego wątku a ten akurat wydał się "najbliższy"...Kaletnik w Lublinie? Polecicie kogoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakób Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Nie chcę zakładać nowego wątku a ten akurat wydał się "najbliższy"... Kaletnik w Lublinie? Polecicie kogoś? Na ulicy Zielonej, ale długo trzeba czekać, i na ulicy Noworybnej, ale czy polecam zobaczę 24.02 gdy odbiorę torbę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts