Karol G. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie znalazłem podobnego tematu, pozwoliłem sobie więc otworzyć wątek dotyczący usług szewskich świadczonych w Lublinie. Gdzie mógłbym bez obaw oddać buty ze skórzaną podeszwą do podzelowania? Jeśli ktoś korzystał z podobnych usług w Lublinie i ma jakichś faworytów w tej materii albo chciałby kogoś stanowczo odradzić, prosiłbym o opinię. Nadmienię, że buty, które chce poddać zelowaniu to Herringi, które można obejrzeć tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/243-nowe-nabytki/page-139#entry103517 Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jeżeli chcesz wymienić podeszwę, to w Lublinie chyba już nie potrafi i nie robi. Natomiast naklejenie nowej skórzanej zelówki na startą jest możliwe. Ja korzystam z usług szewca mającego zakład na M.C. Skłodowskiej zaraz za skrzyżowaniem z Lipową (od strony Plazy). Kosztuje ta przyjemność ok. 80 PLN Cytuj
drtulp Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Chciałbym odświeżyć temat - ktokolwiek poleci szewca do usługi przyklejenia gumowej cienkiej zelówki na skórzane podeszwy? Cytuj
Artur Z. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie chcę zakładać nowego wątku a ten akurat wydał się "najbliższy"...Kaletnik w Lublinie? Polecicie kogoś? Cytuj
Jakób Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie chcę zakładać nowego wątku a ten akurat wydał się "najbliższy"... Kaletnik w Lublinie? Polecicie kogoś? Na ulicy Zielonej, ale długo trzeba czekać, i na ulicy Noworybnej, ale czy polecam zobaczę 24.02 gdy odbiorę torbę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi