DolceGusto Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Czy nosi ktoś może loafersy tej firmy? Patrząc tylko na zdjęcia ciężko mi ocenić czy ich błyszcząca skóra jest twarda czy miękka a chciałbym nosić je na bose stopy. Są wygodne, miękkie i dopasowują się do stopy czy twarde, sztywne i to stopa musi dopasować się do nich a założone na bosą stopę gwarantują obtarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Mam jedna parę ich loafersow,ale jeszcze w nich nie chodziłem.Kopiłem je do zmiany kolorów,ale jeszcze mi sie tego nie udało zrobić. Skora na nich rzeczywiście jest dosyć gruba i twarda,ale powinna sie dobrze ułożyć.Zawsze jest problem z noszeniem butów bez skarpetek a szczególnie właśnie loafersow . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Wyglądają na bardzo twarde (oglądałem tylko). Jakość ponoć już dużo niższa niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Twarde dopasowują się do stopy bardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 koledzy noszą Bass:DSC_0374.jpg Włożyłem rano najszersze spodnie jakie mam - 22 cm i to w dodatku z 5 cm mankietem i to w dodatku ciemno błękitne Później nie mogłem się zdecydować jakie buty do nich założyć. W końcu wybrałem Weejunsy Bassa i skarpety z grochami w kolorze spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Mam jedna parę ich loafersow,ale jeszcze w nich nie chodziłem.Kopiłem je do zmiany kolorów,ale jeszcze mi sie tego nie udało zrobić. Skora na nich rzeczywiście jest dosyć gruba i twarda,ale powinna sie dobrze ułożyć.Zawsze jest problem z noszeniem butów bez skarpetek a szczególnie właśnie loafersow . Pozdrawiam Przeglądam czasem zdjęcia na googlu... trafiaja się loafersy np. cole haan albo właśnie bass... stare, z zupełnie innej skóry niż te z dzisiejszej oferty tych firm... matowej grubej ale widać, że miękkiej.. dopasowującej się do stopy... aktualnie nie mogę znaleźć takich butów... faktycznie wszystkie loafersy które w kraju można dostać są z wyjątkowo twardej skóry która wyklucza w sumie pierwotny styl noszenia tych butów czyli na bose stopy... jeśli uda mi się coś kiedyś znaleźć to umieszczę post na forum.. póki co najlepsze loafersy jakie miałem były firm Ryłko i chyba sama firma nie zdawała sobie wtedy sprawy, że to penny loafers i jak na prawdę praktyczne są... podeszwa nie była skórzana które to rozwiązanie z pewnością zostaje przez większość forumowiczów wykluczone ale dzięki tej miękkiej, elastycznej podeszwie but lepiej trzymał się mojej b. wąskiej stopy a przy większości wsuwanych butów mam problem z tym, że spadają mi z pięty skóra dawała się pięknie wypastować ale doskonale dopasowywała się do stopy... kolor był jak na polskie buty wyjątkowy - bardzo wyrazisty mahoń... no także tego ;] pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carvalho Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 To moje pierwsze loafersy i może porównania nie mam ale twarde są jak diabli I bez łyżki nie ma szans włożyć, mimo że rozmiar dobry. Czy w skarpetach czy nie - chyba różnicy nie będzie jak mają być obtarcia to i tak się zrobią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Wsadź do środka ciasno wilgotny papier lub gazety, a potem nałóż dwie pary skarpetek i spróbuj rozchodzić - nawet w domu. U mnie pomogło i buty są teraz doskonale dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 6 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Dzięki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi