parwig Opublikowano Poniedziałek o 11:20 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 11:20 Cześć, poluje na dobrej jakości lnianą przewiewną casual/smart-casual koszule w kolorze zielonym, najlepiej polskiego producenta. Znalazłem ładny (na obrazku) model producenta Polanex. https://polanex.com/product/ciemnozielona-koszula-lniana-z-kolnierzem-button-down-210/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BPMax%5D_Polanex_FeedOnly_BD&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BPMax%5D_Polanex… Zamowilem do przymiarki mój standardowy rozmiar czyli M-kę. I jak na moje oko to jest nieco za długa. A wy co myślicie? Koszuli nie będę chował w spodnie. 500 zł za koszulę to sporo, przynajmniej dla mnie, więc oczekiwałbym czegoś co wygląda przyzwoicie. Choć sam kolor i faktura podoba mi sie Btw kojarzycie jakieś inne lniane modele w podobnym kolorze? Najlepiej polski producent. Będę wdzięczny Cytuj
Servetch Opublikowano Poniedziałek o 16:09 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:09 Ta koszula ma normalną długość koszuli przeznaczonej do włożenia w spodnie. Czemu nie chcesz jej tak nosić? To wygląda lepiej. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano Poniedziałek o 22:29 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 22:29 Dobrze leży, ładny kolor, ładny kołnierzyk. Jak chcesz, to możesz (choć nie polecamy), możesz nosić bez wpuszczania w spodnie, w końcu (jak powiedział ostatnio mój syn wychowawczyni w szkole kwestionując jej polecenie) to wolny kraj. Nie wydaje się za długa do takiego używania, możesz skrócić, ale zepsujesz koszulę. Cytuj
parwig Opublikowano wczoraj o 07:13 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:13 15 godzin temu, Servetch napisał(a): Ta koszula ma normalną długość koszuli przeznaczonej do włożenia w spodnie. Czemu nie chcesz jej tak nosić? To wygląda lepiej. Po prostu chciałem koszulę zieloną, lnianą do casualowego noszenia na wierzchu. Koszule do noszenia w spodniach już mam. 8 godzin temu, Kyle napisał(a): Dobrze leży, ładny kolor, ładny kołnierzyk. Jak chcesz, to możesz (choć nie polecamy), możesz nosić bez wpuszczania w spodnie, w końcu (jak powiedział ostatnio mój syn wychowawczyni w szkole kwestionując jej polecenie) to wolny kraj. Nie wydaje się za długa do takiego używania, możesz skrócić, ale zepsujesz koszulę. No właśnie myślałem czy nie skrócić, ale jak mam popsuć to odpuszczę. Zwrócę i poszukam inną. 540 zl to troche dużo jak na casualową koszulę, żeby chodzić na kompromisy. Cytuj
parwig Opublikowano wczoraj o 07:15 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:15 Dla porównania jaka długość byłaby wg mnie odpowiednia: Cytuj
tryhp3 Opublikowano wczoraj o 07:35 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:35 Napisz do nich, że chcesz krótszą. Jak mają jeszcze materiał to Ci uszyją. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi