daniem Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Cześć Szukam osoby, która wykona dla mnie buty. Wcześniej kupowałem byty w Ryłko, ale niestety ich koncepcje nie trafiają w mój gust. Stworzyłem sobie projekt w AI i załączyłem takie które podobają mi sie również, ale nie są już dostępne w sprzedaży. Potrzebuje jakiś wygodnych butów na lato, ale żeby też nadawały sie do biura, czy na jakieś półformalne wyjście. Większość tych ogólnodostępnych butów ma obcas i wydłużony nosek. Nie podoba mi się to. Liczę, że tutaj uda mi sie znaleźć kogoś, kto będzie mi w stanie pomóc. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Wiesz, że buty bespoke to wydatek od 4 tysięcy w górę? Natomiast to, co pokazałeś, to po prostu chukka zero drop lub chukka barefoot. Na pewno znajdziesz gotowe buty bardzo podobne do tych wygenerowanych przez AI. Cytuj
daniem Opublikowano 25 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Nie ma nigdzie takich. Myślałem, że to kwota rzędu max 1/1,5k zł. Rozumiem, że to materiał lepszy itd., ale 4k za takie buty to już gruba przesada. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Obstalowanie butów na miarę u szewca to usługa luksusowa. Normalni ludzie kupują buty w sklepie. Tutaj musisz zapłacić za pracę wykonaną specjalnie dla Ciebie. Podobnie koszula na miarę będzie 2-3 razy droższa od wysokiej jakości koszuli z półki. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 1 godzinę temu, daniem napisał(a): Nie ma nigdzie takich. Myślałem, że to kwota rzędu max 1/1,5k zł. Rozumiem, że to materiał lepszy itd., ale 4k za takie buty to już gruba przesada. Mówimy tu o rzemieślniku, który opracowuje indywidualny wykrój buta pod ciebie, a potem sam go szyje, często ręcznie. Swoją drogą, buty na tych AI obrazach mają obcas, tyle że niski. W pokazanych przez Ciebie butach nie ma absolutnie nic wyjątkowego i na pewno można znaleźć bardzo podobne. Tutaj "jakiś tam" wynik z google. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi