daniem Opublikowano Czwartek o 08:28 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:28 Cześć Szukam osoby, która wykona dla mnie buty. Wcześniej kupowałem byty w Ryłko, ale niestety ich koncepcje nie trafiają w mój gust. Stworzyłem sobie projekt w AI i załączyłem takie które podobają mi sie również, ale nie są już dostępne w sprzedaży. Potrzebuje jakiś wygodnych butów na lato, ale żeby też nadawały sie do biura, czy na jakieś półformalne wyjście. Większość tych ogólnodostępnych butów ma obcas i wydłużony nosek. Nie podoba mi się to. Liczę, że tutaj uda mi sie znaleźć kogoś, kto będzie mi w stanie pomóc. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano Czwartek o 12:09 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 12:09 Wiesz, że buty bespoke to wydatek od 4 tysięcy w górę? Natomiast to, co pokazałeś, to po prostu chukka zero drop lub chukka barefoot. Na pewno znajdziesz gotowe buty bardzo podobne do tych wygenerowanych przez AI. Cytuj
daniem Opublikowano Czwartek o 13:27 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:27 Nie ma nigdzie takich. Myślałem, że to kwota rzędu max 1/1,5k zł. Rozumiem, że to materiał lepszy itd., ale 4k za takie buty to już gruba przesada. 1 Cytuj
mosze Opublikowano Czwartek o 14:45 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:45 Obstalowanie butów na miarę u szewca to usługa luksusowa. Normalni ludzie kupują buty w sklepie. Tutaj musisz zapłacić za pracę wykonaną specjalnie dla Ciebie. Podobnie koszula na miarę będzie 2-3 razy droższa od wysokiej jakości koszuli z półki. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano Czwartek o 15:28 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 15:28 1 godzinę temu, daniem napisał(a): Nie ma nigdzie takich. Myślałem, że to kwota rzędu max 1/1,5k zł. Rozumiem, że to materiał lepszy itd., ale 4k za takie buty to już gruba przesada. Mówimy tu o rzemieślniku, który opracowuje indywidualny wykrój buta pod ciebie, a potem sam go szyje, często ręcznie. Swoją drogą, buty na tych AI obrazach mają obcas, tyle że niski. W pokazanych przez Ciebie butach nie ma absolutnie nic wyjątkowego i na pewno można znaleźć bardzo podobne. Tutaj "jakiś tam" wynik z google. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi