Servetch Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Wydaje mi się ze odbiegamy od tematu Nie powiedziałem ze mucha NIE nadaje się na ślub. Powiedziałem, ze mitem jest, ze JEST właściwsza. Cytuj
pablocito Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Moim zdaniem nie jest to konieczne, ale na pewno będzie wyglądało bardzo dobrze . Kryta plisa jest na pewno konieczna w smokingu, jeśli nie używa się guzików jubilerskich. Cytuj
tryhp3 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Zbadałem temat grafitu w PL sklepach i w zasadzie nic sensownego nie ma. Jedynie taka Vistula (ma nawet half-canvas i rozpinane mankiety, ostre klapy) do rozważenia. Ale jak chcesz się wyróżnić, to może warto jednak zostać przy granacie ale pójść w garnitur dwurzędowy. Tutaj łatwiej coś sensownego znaleźć. Klasyczny Granatowy Dwurzędowy Garnitur VBC | Odzież \ Odzież \ Garnitury strefy rekomendacji \ Klasyki Odzież \ Okazja \ Ślub Odzież \ Okazja \ Biznes Nowości \ Tematy \ Kolekcja Ślubna | Sklep Poszetka.com | jedwabne poszetki, muchy, fulary, krawaty - prezent dla mężczyzny Garnitur dwurzędowy Palermo II – Haratyk 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi