damiance Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Antoni Merski ul. Piaseczyńska 59 00-567 Warszawa czynne pn-pt, 12.00-18.00 tel. 881-65-79-79 Koledzy, czyżby nowy adres na forum? Jeżeli ktoś zna igłę mistrza Merskiego zapraszam do podzielenia się uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Kiedyś się wybrałem się na rekonesans ale niestety miał urlop. Ostatnio przechodziłem obok i nie widziałem już charakterystycznego szyldu krawieckiego... Dzwoniłeś do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 nie dzwoniłem bo adres dostałem dosłownie wczoraj w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Rozmawiałem z Panem Antonim. Zakład otworzył ponownie, dwa miesiące temu, pod dłuższej przerwie. Nie ma jeszcze strony internetowej. Igła 350 (dodatki w cenie), materiał klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 chyba nikt z forum nie zawędrował do tej pracowni robiąc świąteczne porządki wykopałem wizytówkę. Pracownia ma nowy adres: ul. Promenada 5 / 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi