paragrafwkieliszku Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Mamy 33 stylizację, a do północy jeszcze daleko . Dokładam więc jeszcze swoją "czerwonomusznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Panie, co za mucha! Brawo za odwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paragrafwkieliszku Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 To jeszcze, zgodnie z regulaminem, druga stylizacja tym razem z upodobaniem do tureckiego wzornictwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 SQ8LHI-kurcze ,w tej pierwszej stylizacji gdyby ten pulower byl w serek ,bylo by idealnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Nr 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Na ostatnią chwilę jedni wysyłają PITy, inni zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Nr 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Taktyka 'rzutem na taśmę". Może się sprawdzi. Powodzenia. A po północy zaczynamy drugi etap naszej zabawy. Jury zaczyna intensywne obrady, a my wszyscy KLIKAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Na ostatnią chwilę jedni wysyłają PITy, inni zdjęcia. A jak! Jak wszyscy, to i ja . Dopiero dziś doceniłem, jak ciężko jest sobie samemu zrobić (w miarę dobre) zdjęcie. Masakra! Ale jakoś się udało, więc do dzieła! Stylizacja numero Uno! Uno Dos Tres! Koszula button-down w biało-niebiesko-pomarańczową kratę, krawat w niebiesko-pomarańczowo-brązowe (2 odcienie) pasy, niebieski cardigan z białymi paskami, marynarka jest ciemnogranatowa (przekłamanie aparatu w stronę kto-wie-jaką ) i do tego poszetka biała w niebieskie grochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 A także i stylizacja Numero Duo! Uno Due Tre Koszula biała w niebiesko-różową kratę, krawat w czerwono-złotej kolorystyce, sweter w liliowo-beżowo-kremowe caro, ciemnogranatowa marynarka i biała poszetka w niebieskie groszki oraz biało-niebieskie spinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 @alabuz: Świetna mucha w drugim zestawie! A w pierwszym koszula - brakuje mi takiej właśnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Proszę . http://www.harvieandhudson.com/product/333/Shirts/Clearance_Shirts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corelli Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Cudem zdążyłem Muszę potwierdzić to co koledzy pisali wcześniej - zrobienie sobie samemu zdjęcia to wielka sztuka.Kolory na zdjęciach są przekłamane, głównie z powodu robienia ich przy sztucznym świetle (w szczególności różni się poszetka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Panowie, zamykamy I etap naszej zabawy! Jury rozpoczęło obrady, a Was zapraszam do głosowania . http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1783-konkurs-łączymy-wzory-głosujmy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Głosowanie zakończone! Członkowie naszego forum wybrali najlepszą ich zdaniem stylizację. Wszystkim innym też należą się wielkie brawa za odwagę! Szczegółowe wyniki znajdziecie tu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1783-konkurs-łączymy-wzory-głosujmy/ Dla formalności: 3. miejsce: Vislav (2 stylizacja) 2. miejsce: Caporegime (1 stylizacja) 1 miejsce: Styleman (1 stylizacja) Świetna robota Panowie! Przypominam, że jury cały czas obraduje, a do kompromisu daleko… Szczegóły niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Styleman i Caporegime - gratuluję!!!! Miło mi znaleźć się w tak zacnym gronie. pozdrowienia Vislav 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Na wstępie dziękuje wszystkim za oddanie głosu na moja stylizacje. Ciesze się ze konkurs miał tak duze zainteresowanie ze strony użytkowników forum,świadczy to ze to forum naprawdę żyje,a ja razem z nim. Jeszcze raz dziękuje i gorąco pozdrawiam. Ireneusz Korzeniewski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Nie chcę nic przekręcić, ale z tego, co pamiętam, pewien "starszy" Pan napisał kiedyś: "Styleman może być tylko jeden." Gratuluję Irku! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Gratuluję uczestnikom, dziękuję głosującym Mam nadzieję, że konkurs zachęcił i przekonał część osób do wzorów i że jednak odnajdą się w nich zarówno Ci chcący być widoczni, jak i preferujący dyskretne epatowanie swoim stylem. I niedługo zobaczymy w dziale bespoke więcej zamówień w kraty i paski! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Gratulacje dla wszystkich uczestników.Styleman był od początku moim faworytem, już po ukazaniu się stylizacji, ale wszyscy zasługują na wyrazy uznania- wspaniała robota Panowie.PozdrawiamArthur Hastings 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Drodzy Forumowicze! Jako przewodniczący jury konkursu „Łączymy Wzory”, dziękując wszystkim za tak liczny udział, mam zaszczyt przekazać wyniki. Obrady były długie i burzliwe, co dowodzi, że wybór nie był łatwy, ponieważ w tym konkursie, jak w żadnym innym uwidoczniły się różnice gustów, charakterów i wszelkie inne możliwe przejawy indywidualności. Niemniej jednak, z przyjemnością informuję, iż po wewnętrznym głosowaniu spośród przedstawionych przez każdego z jurorów kandydatów większością głosów konkurs wygrał: Caporegime, drugie miejsce zajął 4inHand, a trzecie SQ8LHI. Tak jak pisałem na początku wybór był trudny więc postanowiliśmy przyznać jeszcze wyróżnienie Secondhand Dandy za niebanalność (nagrodą jest znaczek forumowy "But w Butonierce"). Zwycięzcom gratuluję w imieniu swoim i pozostałych członków jury. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 No i jeszcze moje totalnie prywatne wyróżnienia: Redfacet i Styleman (pierwsze zdjęcie). Przede wszystkim za kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Maciej Zaremba, dnia 12 Maj 2013 - 21:34, napisał: ciach, ciach, ciach: Caporegime, 4inHand, SQ8LHI,Secondhand Dandy ciach. Gratuluję Panowie , a jury w składzie: Maciej Zaremba (nick Maciej Zaremba) Damian Kot (nick Damiance) Andrzej Benczek (nick Karczmarz) dziękuję za owocne obrady! I tak kończymy naszą zabawę. Idę spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Dziękuję za docenienie i za możliwość wypróbowania swoich sił w tym satorialnym temacie. Wiele ciekawych inspiracji i pomysłów można wynieść z załączonych prac innych uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Gratuluję zwycięzcom w konkursie. pozdrawiam wszystkich uczestników. pozdrowienia Vislav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi