misiorek Opublikowano 11 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2025 Cześć, proszę o polecenie koszulek polo do 60/70zł, z najlepszym stosunkiem cena/jakość. Przede wszystkim chodzi mi o kołnierz, żeby się nie wywijał i nie łamał. Kupiłem ostatnio dwie sztuki Malfini i po pierwszym praniu krawędzie już się wywijają w górę. Czy w tej cenie można w ogóle dostać polo z sensownym kołnierzem? Inna sprawa - jak prasujecie kołnierz? Ja zawsze prasowałem postawiony, wyprostowany. Ale widziałem na youtubie, że wiele osób prasuje kołnierz już w formie docelowej, tak jak ma stać. Prasujecie zagięty w miejscu gdzie się zaczyna, czy tak jak sam się zagina, tj. złamany mniej więcej w połowie? Bo widzę, że w sklepach koszulki polo mają już złamany kołnierz i się zastanawiam czy to nie jest prawidłowa formą, a ja jak kretyn całe życie prasowałem inaczej. Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 W dniu 11.10.2025 o 17:24, misiorek napisał: Cześć, proszę o polecenie koszulek polo do 60/70zł, z najlepszym stosunkiem cena/jakość. Przede wszystkim chodzi mi o kołnierz, żeby się nie wywijał i nie łamał. Kupiłem ostatnio dwie sztuki Malfini i po pierwszym praniu krawędzie już się wywijają w górę. Czy w tej cenie można w ogóle dostać polo z sensownym kołnierzem? Inna sprawa - jak prasujecie kołnierz? Ja zawsze prasowałem postawiony, wyprostowany. Ale widziałem na youtubie, że wiele osób prasuje kołnierz już w formie docelowej, tak jak ma stać. Prasujecie zagięty w miejscu gdzie się zaczyna, czy tak jak sam się zagina, tj. złamany mniej więcej w połowie? Bo widzę, że w sklepach koszulki polo mają już złamany kołnierz i się zastanawiam czy to nie jest prawidłowa formą, a ja jak kretyn całe życie prasowałem inaczej. W tej cenie nie znajdziesz polówek dobrej jakości. Cytuj
misiorek Opublikowano 14 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 Wiem, że za takie pieniądze nie dostanę polo, które będzie obiektywnie dobre, ale nawet w takiej cenie jedne będą lepsze od innych. I o to było moje pytanie, o najlepszą jakość w tej półce cenowej Cytuj
Non Vid Opublikowano 15 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2025 @misiorek Jaki masz rozmiar? Cytuj
suede Opublikowano 15 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2025 W tej cenie rozważyłbym jakieś używane modele w dobrym stanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi