misiorek Posted October 11 Report Share Posted October 11 Cześć, proszę o polecenie koszulek polo do 60/70zł, z najlepszym stosunkiem cena/jakość. Przede wszystkim chodzi mi o kołnierz, żeby się nie wywijał i nie łamał. Kupiłem ostatnio dwie sztuki Malfini i po pierwszym praniu krawędzie już się wywijają w górę. Czy w tej cenie można w ogóle dostać polo z sensownym kołnierzem? Inna sprawa - jak prasujecie kołnierz? Ja zawsze prasowałem postawiony, wyprostowany. Ale widziałem na youtubie, że wiele osób prasuje kołnierz już w formie docelowej, tak jak ma stać. Prasujecie zagięty w miejscu gdzie się zaczyna, czy tak jak sam się zagina, tj. złamany mniej więcej w połowie? Bo widzę, że w sklepach koszulki polo mają już złamany kołnierz i się zastanawiam czy to nie jest prawidłowa formą, a ja jak kretyn całe życie prasowałem inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted October 13 Report Share Posted October 13 W dniu 11.10.2025 o 17:24, misiorek napisał: Cześć, proszę o polecenie koszulek polo do 60/70zł, z najlepszym stosunkiem cena/jakość. Przede wszystkim chodzi mi o kołnierz, żeby się nie wywijał i nie łamał. Kupiłem ostatnio dwie sztuki Malfini i po pierwszym praniu krawędzie już się wywijają w górę. Czy w tej cenie można w ogóle dostać polo z sensownym kołnierzem? Inna sprawa - jak prasujecie kołnierz? Ja zawsze prasowałem postawiony, wyprostowany. Ale widziałem na youtubie, że wiele osób prasuje kołnierz już w formie docelowej, tak jak ma stać. Prasujecie zagięty w miejscu gdzie się zaczyna, czy tak jak sam się zagina, tj. złamany mniej więcej w połowie? Bo widzę, że w sklepach koszulki polo mają już złamany kołnierz i się zastanawiam czy to nie jest prawidłowa formą, a ja jak kretyn całe życie prasowałem inaczej. W tej cenie nie znajdziesz polówek dobrej jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiorek Posted October 14 Author Report Share Posted October 14 Wiem, że za takie pieniądze nie dostanę polo, które będzie obiektywnie dobre, ale nawet w takiej cenie jedne będą lepsze od innych. I o to było moje pytanie, o najlepszą jakość w tej półce cenowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Non Vid Posted October 15 Report Share Posted October 15 @misiorek Jaki masz rozmiar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suede Posted October 15 Report Share Posted October 15 W tej cenie rozważyłbym jakieś używane modele w dobrym stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts