grzegorzps Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Warto było, poprzedni kolor to kojarzy mi się z plastikiem... Barwiłeś jednym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 tak, przy czym wieksza ilosc farby nakladalem na nosku + zszyciach zeby byly delikatnie ciemniejsze od reszty. No kolor poprzednich byl straszny... ale bally za 20 funtow w tk maxx az zal bylo nie wziasc wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Z ciekawości, robiłeś to w ramach "ćwiczenia" czy zamierzasz nosić te buty? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 ja lubie bardzo monki ale mysle czy nie bede czegos poprawial ale planuje nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Nie są zbyt urodziwe, zwłaszcza noski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klik Klak Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 jak dla mnie to najfajniej wyglądaja na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klik Klak Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 No wiesz, Ty nosisz czerwone lakierki... W dodatku ze szpicem i zapewniam że to nie jedyne moje buty na widok których z kota w Twoim awatarze zostałyby tylko wielkie oczy Wracając do butów ze zdjęcia miałem na myśli że najlepiej wg mnie wyglądają kiedy są dość jasne, a kolor nie jest jednolity tylko poprzecierany. To nie była ironia tylko inny pomysł. KJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi