4inHand Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Klub Toastmasters to znana na całym świecie organizacja, która zajmuje się rozwijaniem umiejętności występowania publicznego oraz cech przywódczych. Wystąpiłem wczoraj z ramienia Stowarzyszenia 'But w Butonierce' w Poznańskiej filii Toastmasters przedstawiając 45-minutowe wystąpienie pod niezwykle naukowo brzmiącym tytułem: "Jak dobrze wyglądać w garniturze?". Wystąpienie spotkało się z dużym zainteresowaniem audytorium i dostałem nawet dyplom z podziękowaniem! Cytuj
Kubas Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Stałem akurat na balkonie w bloku przed WSB, nad tym przejściem na Powstańców. Widziałem Cię jak przechodziłeś wieczorem, więc jeśli słyszałeś coś w rodzaju "ooo, Tomek Miler" gdzieś z góry to nie musisz się martwić że to pierwsze objawy choroby psychicznej Cytuj
4inHand Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Stałem akurat na balkonie w bloku przed WSB, nad tym przejściem na Powstańców. Widziałem Cię jak przechodziłeś wieczorem, więc jeśli słyszałeś coś w rodzaju "ooo, Tomek Miler" gdzieś z góry to nie musisz się martwić że to pierwsze objawy choroby psychicznej A teraz wejdź do tematu CMDNS i zobacz jak okropnie mnie zdekonspirowałeś + słyszałem to i nie wiedziałem co się dzieje Cytuj
B.B. Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 + słyszałem to i nie wiedziałem co się dzieje Musisz być gotowy na oznaki popularności Cytuj
Kubas Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 4inHand - po prostu w opisie nie wspomniałem o helikopterze, wydawał on mi się tam oczywisty ... i chwała i sława i wiążę sobie krawat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi