4inHand Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Klub Toastmasters to znana na całym świecie organizacja, która zajmuje się rozwijaniem umiejętności występowania publicznego oraz cech przywódczych. Wystąpiłem wczoraj z ramienia Stowarzyszenia 'But w Butonierce' w Poznańskiej filii Toastmasters przedstawiając 45-minutowe wystąpienie pod niezwykle naukowo brzmiącym tytułem: "Jak dobrze wyglądać w garniturze?". Wystąpienie spotkało się z dużym zainteresowaniem audytorium i dostałem nawet dyplom z podziękowaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Stałem akurat na balkonie w bloku przed WSB, nad tym przejściem na Powstańców. Widziałem Cię jak przechodziłeś wieczorem, więc jeśli słyszałeś coś w rodzaju "ooo, Tomek Miler" gdzieś z góry to nie musisz się martwić że to pierwsze objawy choroby psychicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Stałem akurat na balkonie w bloku przed WSB, nad tym przejściem na Powstańców. Widziałem Cię jak przechodziłeś wieczorem, więc jeśli słyszałeś coś w rodzaju "ooo, Tomek Miler" gdzieś z góry to nie musisz się martwić że to pierwsze objawy choroby psychicznej A teraz wejdź do tematu CMDNS i zobacz jak okropnie mnie zdekonspirowałeś + słyszałem to i nie wiedziałem co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 + słyszałem to i nie wiedziałem co się dzieje Musisz być gotowy na oznaki popularności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 4inHand - po prostu w opisie nie wspomniałem o helikopterze, wydawał on mi się tam oczywisty ... i chwała i sława i wiążę sobie krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi