NowyKrakowski Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Cześć! Przymierzam się do zakupu garnituru przed weselem, jednak nie weselnego garnituru. Szukam czegoś, co będzie mi służyło dłużej i na wiele okazji. Jestem z Krakowa i najchętniej tu bym coś kupił (choć dojazd do Katowic nie jest wielkim problemem). Przeglądając forum, widzę bardzo różne opinie o rozmaitych krawcach. Jestem nietypowej budowy (muskularnej) i rzadko kiedy RTW leżą jakkolwiek przyzwoicie, jedynym wyjątkiem okazał się Boss One. Chciałbym wydać do ok. 5 tys. na garnitur. 1) Chciałbym Forumowiczów zapytać, czy ktoś się decydował na szycie bespoke w mainstreamowych firmach pokroju Vistula czy Bytom? Oferują tę usługę zauważalnie taniej od bardziej rzemieślniczych miejsc. 2) Czy na chwilę obecną (najświeższe wątki widzę sprzed wielu lat), ktoś może polecić jakieś miejsce w Krakowie? 3) Czy chcąc się zamknąć we wspomnianym budżecie (5k), jest sens bespoke'a czy lepiej kompromis z RTW czy jakimś MTM? Oczywiście proszę o przeniesienie wątku, jeśli niewłaściwy dział. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 4 godziny temu, NowyKrakowski napisał: . 1) Chciałbym Forumowiczów zapytać, czy ktoś się decydował na szycie bespoke w mainstreamowych firmach pokroju Vistula czy Bytom? Oferują tę usługę zauważalnie taniej od bardziej rzemieślniczych miejsc. Vistula i Bytom nie oferują wedle mojej wiedzy szycia bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyKrakowski Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Just now, Servetch said: Vistula i Bytom nie oferują wedle mojej wiedzy szycia bespoke. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale jak rozumiem to jest MTM, a to jest bespoke w Bytomiu, czy wszystko mylę? A w Vistuli należy rozumieć, że to jest MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 3 godziny temu, NowyKrakowski napisał: Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale jak rozumiem to jest MTM, a to jest bespoke w Bytomiu, czy wszystko mylę? A w Vistuli należy rozumieć, że to jest MTM? Na 99 % jest to MTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyKrakowski Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Potrzymując poprzednie pytania, jeszcze dopytam 4) Co sądzicie o Tiviano w Katowicach? Stosunkowo niedaleko, a ceny zauważalnie niższe niż np. Turbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyKrakowski Napisano 7 godzin temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Dziś mogę potwierdzić, po bezpośrednim kontakcie, że grupa VRG oferuje zarówno mtm jak i bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Z ciekawości zapytam: w każdym salonie jest taka usługa czy tylko w wybranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyKrakowski Napisano 51 minut temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 51 minut temu 3 hours ago, suede said: Z ciekawości zapytam: w każdym salonie jest taka usługa czy tylko w wybranych? Należy się umówić, chyba realizowane na terenie całej Polski. Na pewno w Krakowie w kilku punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi