Ernennn Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Cześć! Zastanawiam się nad zakupem eleganckich butów sportowych na lato, zależy mi na dobrej jakości. Mam na oku jeden z modeli Santoni, który udało mi się znaleźć w świetnej cenie (około 900 zł), choć to pewnie starsza kolekcja. Alternatywnie rozważam buty Septieme Largeur. Początkowo myślałem także o Scarosso, ale ostatecznie je odrzuciłem. Co sądzicie, który wybór będzie lepszy? Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Pokaż o jakich modelach myślisz. Cytuj
Ernennn Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Beżowe santoni, brązowe/białe septieme largeur Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Według mnie, najładniejsze są buty nr 2 i nr 3. Cytuj
Ernennn Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 A jeśli chodzi o firmy, jakość wykonania itp? Poziom porównywalny? Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Godzinę temu, Ernennn napisał: A jeśli chodzi o firmy, jakość wykonania itp? Poziom porównywalny? Z tego co wiem, wszystkie te firmy to średnia półka (co na polskie warunki oznacza, że lepsze niż 99 % tego co w galerii handlowej) 1 Cytuj
suede Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Polecam od razu zakupić do kompletu preparat do mycia podeszw, szczególnie jeżeli zdecydujesz sie na model z białą Cytuj
kichanadeta Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Zwykly ACE wystarczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi