Ernennn Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Cześć! Zastanawiam się nad zakupem eleganckich butów sportowych na lato, zależy mi na dobrej jakości. Mam na oku jeden z modeli Santoni, który udało mi się znaleźć w świetnej cenie (około 900 zł), choć to pewnie starsza kolekcja. Alternatywnie rozważam buty Septieme Largeur. Początkowo myślałem także o Scarosso, ale ostatecznie je odrzuciłem. Co sądzicie, który wybór będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Pokaż o jakich modelach myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernennn Napisano 13 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Beżowe santoni, brązowe/białe septieme largeur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Według mnie, najładniejsze są buty nr 2 i nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernennn Napisano 13 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty A jeśli chodzi o firmy, jakość wykonania itp? Poziom porównywalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Godzinę temu, Ernennn napisał: A jeśli chodzi o firmy, jakość wykonania itp? Poziom porównywalny? Z tego co wiem, wszystkie te firmy to średnia półka (co na polskie warunki oznacza, że lepsze niż 99 % tego co w galerii handlowej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Polecam od razu zakupić do kompletu preparat do mycia podeszw, szczególnie jeżeli zdecydujesz sie na model z białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Zwykly ACE wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi