eye_lip Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Cześć, Założyłem nową stronę o ręcznie robionych skórzanych akcesoriach, dobrych butach i torbach - czyli wszystko to co forumowicze lubią najbardziej Zapraszam na stronę: www.wdrugiejskorze.pl oraz na mój fanpage na facebooku: http://www.facebook.com/JakubFilipSzymaniak Komentarze mile widziane! Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Przejrzałem pobieżnie 2 godziny temu , gratuluję. A fanem Twoich wyrobów jestem od dłuższego czasu. Robią wrażenie. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Super ! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzięki Panowie. A ty Maciek zarzuciłeś na razie zabawę ze skórami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Filip, jestem fanem Twojej twórczości od dawna. Wiem, że masz za sobą już wiele ciekawych projektów - mam nadzieje na szybkie uzupełnienie strony o nowe wpisy. Tylko prośba - w miare możliwości - WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! W przypadku etui na okulary jest ich zdecydowanie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzięki Panowie. A ty Maciek zarzuciłeś na razie zabawę ze skórami? No niestety ale mam nadzieję, że już niedługo - strasznie mnie korci żeby coś podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Będę czytał! Rozważ pisanie po angielsku. Z Twoimi zdjęcami i wysokiej jakości artefaktami masz dużą szansę upowszechnienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Fantastyczne etui na okulary... może by samemu się zająć takimi rzeczami w wolnych chwilach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Trzymam kciuci Filip! Mam nadzieję, że dzięki temu szybciej i bardziej rozwiniesz skrzydła Ja jestem zachwycony twoimi produktami. Tylko liczę po cichu, że nie przełoży się to na wzrost cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Proc - nie ma szans, nie ten poziom znajomości języka Fikaczynski - jak masz dwa wolne lata na początek to zaczynaj wolezozole - dziękuję, jako stały klient masz u mnie zawsze rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 A prowadzisz sprzedaż takich rzeczy jak etui? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Zamierzam w tym roku uruchomić sprzedaż internetową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Gratulacje! Super strona. Z tą sprzedażą internetową też dobry pomysł. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Dzięki, zapraszam do komentowania na stronie - są dwa konkretne wpisy o butach, niebawem następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi