roland Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Witam, po raz wtóry odbędzie się spotkanie w Szczecinie, zapraszam wszystkich chętnych, będzie nas przynajmniej dwóch. O godzinie 18, wstępnie spotykamy się na Placu Grunwaldzkim. Zapraszamy wszystkich pod krawatem i w koszulce polo, mężczyzn jak i kobiety (są jakieś?) Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Niestety, nie mogę. W tym czasie będę w Warszawie, a bardzo chciałbym do Was wpaść . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Kilku samoujawnionych szczecińskich obserwatorów na forum isnieje - serdecznie zapraszamy! Ja będę - przyniosę ze sobą bispołkowe precjoza, coby mieć co obgadać wspólnie. Sam chętnie wysłucham rezultatów rolandowych poszukiwań. Strój będzie niezobowiązujący, krawata nie trza - ja pewnie przyjdę w golfie i marynarce - bylebyśmy mogli pogadać, jak tam stan rzeczy bispołkowej w szczencińskiej metropoliii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipt0n Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Dzisiaj nie da rady . Pełnię zaszczytna rolę opieki nad młodszymi siostrami. Co więcej nie jestem jeszcze gotowy na obcowanie ze ścisłym kręgiem wtajemniczonych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Starki się napił z Polmosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts