roland Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam, po raz wtóry odbędzie się spotkanie w Szczecinie, zapraszam wszystkich chętnych, będzie nas przynajmniej dwóch. O godzinie 18, wstępnie spotykamy się na Placu Grunwaldzkim. Zapraszamy wszystkich pod krawatem i w koszulce polo, mężczyzn jak i kobiety (są jakieś?) Do zobaczenia! Cytuj
Misza Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Niestety, nie mogę. W tym czasie będę w Warszawie, a bardzo chciałbym do Was wpaść . Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kilku samoujawnionych szczecińskich obserwatorów na forum isnieje - serdecznie zapraszamy! Ja będę - przyniosę ze sobą bispołkowe precjoza, coby mieć co obgadać wspólnie. Sam chętnie wysłucham rezultatów rolandowych poszukiwań. Strój będzie niezobowiązujący, krawata nie trza - ja pewnie przyjdę w golfie i marynarce - bylebyśmy mogli pogadać, jak tam stan rzeczy bispołkowej w szczencińskiej metropoliii Cytuj
lipt0n Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dzisiaj nie da rady . Pełnię zaszczytna rolę opieki nad młodszymi siostrami. Co więcej nie jestem jeszcze gotowy na obcowanie ze ścisłym kręgiem wtajemniczonych Cytuj
mr.vintage Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Starki się napił z Polmosu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi