roland Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Witam, po raz wtóry odbędzie się spotkanie w Szczecinie, zapraszam wszystkich chętnych, będzie nas przynajmniej dwóch. O godzinie 18, wstępnie spotykamy się na Placu Grunwaldzkim. Zapraszamy wszystkich pod krawatem i w koszulce polo, mężczyzn jak i kobiety (są jakieś?) Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Niestety, nie mogę. W tym czasie będę w Warszawie, a bardzo chciałbym do Was wpaść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Kilku samoujawnionych szczecińskich obserwatorów na forum isnieje - serdecznie zapraszamy! Ja będę - przyniosę ze sobą bispołkowe precjoza, coby mieć co obgadać wspólnie. Sam chętnie wysłucham rezultatów rolandowych poszukiwań. Strój będzie niezobowiązujący, krawata nie trza - ja pewnie przyjdę w golfie i marynarce - bylebyśmy mogli pogadać, jak tam stan rzeczy bispołkowej w szczencińskiej metropoliii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipt0n Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Dzisiaj nie da rady . Pełnię zaszczytna rolę opieki nad młodszymi siostrami. Co więcej nie jestem jeszcze gotowy na obcowanie ze ścisłym kręgiem wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Starki się napił z Polmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi