Non Vid Posted July 4 Report Share Posted July 4 Dzisiaj w poszukiwaniu inspiracji przeszedłem się do Zegarowni Premium w Warszawie. Bardzo spodobał mi się Ball Fireman Victory — model ze srebrną tarczą i wzorem Clous de Paris. Jeden kłopot — zegarek jest mechaniczny, a ja takowych nie lubię (są sporo droższe, a nie kręcą mnie ich zalety). Czy macie jakieś kwarcowe alternatywy do polecenia? (Ewentualnie kwarcowe alternatywy dla Rolex Datejust też będą OK). Interesuje mnie: - Kwarcowy mechanizm (ofc) - Stalowa koperta max 40 mm - Stalowa bransoleta - Srebrna, typowo sportowa, minimalistyczna tarcza - Szkło szafirowe - Ciekawa tekstura na tarczy (jak w Ball Fireman Victory) lub bezelu (jak w Rolex Datejust) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted July 4 Report Share Posted July 4 Popatrz na Citizen mają fajne modele w tej cenie, zintegrowane bransolety etc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydlowsky Posted July 5 Report Share Posted July 5 @Non Vid a może nowość od Bulovy ? Bulova Classic Super Seville 96B444 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Non Vid Posted July 5 Author Report Share Posted July 5 11 godzin temu, eye_lip napisał: Popatrz na Citizen mają fajne modele w tej cenie, zintegrowane bransolety etc. Polecasz jakąś konkretną linię? 2 godziny temu, Szydlowsky napisał: @Non Vid a może nowość od Bulovy ? Bulova Classic Super Seville 96B444 Cała linia wygląda ciekawie. Dzięki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted July 5 Report Share Posted July 5 Myślę że niezależnie co wybierzesz wizualnie, będzie dobrym wyborem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts