Misza Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 ciach Można tez znaleźć eleganckie buty z systemem air ciach Wrzucisz fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Do wyboru, do koloru: http://www.colehaan.com/colehaan/catalo ... 4294966122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 ciach Można tez znaleźć eleganckie buty z systemem air ciach Wrzucisz fotkę? Gourmet Quadici w czerni, czyli klasyczny duck boot Tutaj miksik z obuwiem hiszpańskich pastuchów hmm, o tych ciężko mi cokolwiek napisac. Prada, brogues, air system. Edit : http://www.neimanmarcus.com/rubber-sole-lace-up-oxford-th.html Z prady widziałem tylko te brogsy, ale jak teraz patrze to mają całą kolekcję zrobioną na to kopyto. Enjoy Panowie, mi wypadły oczy. http://www.monsieurjerome.com/prada-lev ... ollection/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 http://www.neimanmarcus.com/rubber-sole-lace-up-oxford-th.html Nie nazwałbym ich eleganckimi. Chyba brzydkie to jest to pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl. Kolejne skojarzenie to projektant ma niezłego dealera... gumowane espadryle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 ciach Można tez znaleźć eleganckie buty z systemem air ciach Wrzucisz fotkę? Gourmet Quadici w czerni, czyli klasyczny duck boot Tutaj miksik z obuwiem hiszpańskich pastuchów hmm, o tych ciężko mi cokolwiek napisac. Prada, brogues, air system. Edit : http://www.neimanmarcus.com/rubber-sole-lace-up-oxford-th.html przypomniał mi się dialog: - k..wa,... kto to zrobił - zajęczałem - nie kto tylko co, to się nazywa społeczne zapotrzebowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 te powyżej - wyjątkowe koszmary stylistyczne, osobiście nigdy nie byłem zwolennikiem mieszania konwencji, aż do momentu kiedy trafiłem na stronę znanego producenta kaloszy, firmy Swims. Model poniżej nazywa się Charles i IMO jest super, na razie ma status "coming soon" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Nie nazwałbym ich eleganckimi. Chyba brzydkie to jest to pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl. Kolejne skojarzenie to projektant ma niezłego dealera... gumowane espadryle... Pisałem o miksach góra-dół, eleganckie tyczyło sie góry buta. Mówcie Panowie co chcecie, ale na jesień do casualu nie pogardziłbym tymi gourmetami, są jeszcze wersje dla odważnych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Buty Prady łączone ze sznurkiem znam dość dobrze ,chciałem je kupić ale niestety w połączeniu kolorów które mi odpowiadały nie było na mnie rozmiaru ,czego bardzo żałuje .ponieważ był to jeden z ciekawszych modeli z ostatniej kolekcji. Zresztą dużo firm zaczęło ten pomysł powielać tyle ze z dużo gorszym skutkiem. Buty które prezentuje na zdjęciu pokazywałem już na forum ,ale wywołany do tablicy robię to raz jeszcze. Dla mnie jest bardzo udane połączenie styli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Twoje buty są piękne, szczególnie kolor podeszwy do mnie trafia Natomiast nie zgodze się żeby prada zrobiła to jako pierwsza, firma gourmet zaczeła to robić juz w 2010 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Nie nazwałbym ich eleganckimi. Chyba brzydkie to jest to pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl. Kolejne skojarzenie to projektant ma niezłego dealera... gumowane espadryle... Pisałem o miksach góra-dół, eleganckie tyczyło sie góry buta. Mówcie Panowie co chcecie, ale na jesień do casualu nie pogardziłbym tymi gourmetami, są jeszcze wersje dla odważnych: Dla sutenera w sam raz Jeszcze taki płaszczyk i mamy super zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 podobają mi się (dobra te w centki mniej- i generalnie w kontekście butów, a nie płaszczyka;) jednym słowem: chcę Kojarzycie jakieś marki konkretne, albo gdzie to dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 szukaj w internetowych sklepach ze sneakami, te duck-maxy to gourmet-quadici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi