Non Vid Napisano 11 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2023 Bytom? Vistula? Massimo Dutti? Giacomo Conti? Które z dostępnych w Polsce garniturów/marynarek RTW nadają się według Was do kupienia off the rack i noszenia przez niezbyt wybrednego klienta, być może po lekkich poprawkach krawieckich? Które mają najlepszy stosunek jakości do ceny? Które można "w ciemno" kupować w sklepach z używaną odzieżą, a które na pewno sobie odpuścić? Interesują mnie przede wszystkim tańsze marki w miarę sensownej jakości. Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś miałby wydać 5k+ na RTW, to prawdopodobnie lepiej po prostu sięgnąć po MTM/bespoke. Osobiście niedawno odwiedzałem Vistulę i niestety — okazało się, że wszystkie ich marynarki są w super slim... 😱 Kupiłem jako eksperyment używaną marynarkę Bytom za 50 zł (oryginał tutaj https://bytom.com.pl/p-bh1-02-08b-marynarka-tivoli-b ) — poliestrowo-wiskozowa. Zaskoczyła mnie pozytywnie lekkością, przewiewnością i tym, że wcale nie wygląda plastikowo. Niestety, rękawy nisko przyszyte, co powoduje średnią mobilność. A Wy jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 11 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2023 Sprawdź markę Suitsupply w outlecie Otrium. Cenowo wyjdą najkorzystniej w stosunku do jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrkur Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Podobno bonus mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 1 godzinę temu, Myrkur napisał: Podobno bonus mg Najlepiej z kolekcji Jan Adamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrkur Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Godzinę temu, kormox napisał: Najlepiej z kolekcji Jan Adamski. Tak, miałem na myśli właśnie tę kolekcję. Co prawda to klejonka, ale w tej cenie niczego innego trudno się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Bytom? Vistula? Massimo Dutti? Giacomo Conti?(…) A Wy jakie macie doświadczenia?Przy mocno ograniczonym budżecie celowałbym w wyprzedaże i outlety Massimo Dutti.Ew. TK Maxx ale to dla tak przynajmniej średnio zorientowanych, 90% rzeczy tam to straszny szajs, 9% od biedy ujdzie, 1% to perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi