Katia Napisano 24 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 Dzień dobry, Panowie, czy któryś z Was byłby chętny na 30-40 minutową rozmowę online? 🙂 Szukam mężczyzny, który szyje odzież na miarę. Moja agencja mediów społecznościowych nawiązała współpracę z jedną z pracowni krawieckich, stąd potrzeba zrozumienia motywów, które stoją za decyzjami zakupowymi klientów. Chciałabym się dowiedzieć czego oczekujecie po takich ubraniach i po współpracy z pracownią. ⚡️ Za krótką rozmowę mogę się odwdzięczyć godziną naszej pracy, np. praca grafika, copywritera, copywritera SEO, konsultacje marketingowe itp. Będę wdzięczna za wsparcie. W razie pytań można śmiało do mnie pisać na adres: kasia@somanystories.pl Z pozdrowieniami ✌️ Kasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 27 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2023 @Ernestson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2023 Godzinę temu, Krzysztof G napisał: @Ernestson ? Ernestson nie zamawia odzieży na miarę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi