chojnas44 Napisano 2 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2023 Cześć Rozglądam się butami na mój własny ślub. Planuje klasyczne czarne wiedenki. Szkopuł tkwi w rozmiarze mianowicie długość stopy to 23,5cm czyli trochę poniżej standardowej męskiej rozmiarówki. Stąd decyzja o szyciu na miarę i moje pytanie czy są jacyś mistrzowie szewstwa specjalizujący się w tak małych rozmiarach? Najchętniej Warszawa i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2023 Nie trzeba się specjalizować w małych rozmiarach jak to określiłeś, dla szewca to normalne zlecenie tak samo jak użycie buta 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 4 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2023 W dniu 2.02.2023 o 21:07, chojnas44 napisał: Cześć Rozglądam się butami na mój własny ślub. Planuje klasyczne czarne wiedenki. Szkopuł tkwi w rozmiarze mianowicie długość stopy to 23,5cm czyli trochę poniżej standardowej męskiej rozmiarówki. Stąd decyzja o szyciu na miarę i moje pytanie czy są jacyś mistrzowie szewstwa specjalizujący się w tak małych rozmiarach? Najchętniej Warszawa i okolice Dodam tylko, że oprócz "szycia na miarę" w Warszawie dostępne jest "kołkowanie na miarę" Z własnego doświadczenia mogę polecić szewca Dubniaka z Międzyborskiej (choć jeśli finanse nie byłyby przeszkodą to na Twoim miejscu uderzałbym jak najszybciej do Januszkiewicza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi