meqoq Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Wiem, że jest wątek "Nieznane marki...", ale celowo zakładam nowy w dziale obuwniczym. Na początek dwie marki, o których nie znalazłem nic: William & Son's i W. Gibbs. Przykłady (w podanej kolejności): Obydwie dostępne tutaj: http://www.tott-schuhe.com/ Czy ktokolwiek wie coś o tych butach? Nie znalazłem wzmianki o nich w sieci, ani też nie zauważyłem, żeby ktokolwiek poza wskazanym sklepem miał je w ofercie. Czy to jakieś marki własne, czy też przyzwoite manufaktury? Czy ktoś może coś powiedzieć na temat skór i wykonania na podstawie zdjęć? Mnie zawiodły tam monki William&Sons: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Wyglądają dobrze... Znalazłem tylko, że właścicielem znaku towarowego William and Sons jest właśnie niemiecka firma Hendrik Tott KG, prawdopodobnie zatem są to marki własne tej firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meqoq Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Wyglądają dobrze... Znalazłem tylko, że właścicielem znaku towarowego William and Sons jest właśnie niemiecka firma Hendrik Tott KG, prawdopodobnie zatem są to marki własne tej firmy. Co prowadzi wprost do pytania, kto za tym stoi? Na które odpowie pewnie tylko Immune. A więc, Immune, oświeć nas, kto robi te buty dla pana Totta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Zarówno W&S, jak i W. Gibbs jest produkowane przez markę Franceschetti we Włoszech i Turcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meqoq Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Zarówno W&S, jak i W. Gibbs jest produkowane przez markę Franceschetti we Włoszech i Turcji.No tak... mając Franceschetti powinienem był to połączyć . A czy jesteś w stanie powiedzieć cokolwiek o jakości tych butów (obydwu marek)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts