meqoq Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Wiem, że jest wątek "Nieznane marki...", ale celowo zakładam nowy w dziale obuwniczym. Na początek dwie marki, o których nie znalazłem nic: William & Son's i W. Gibbs. Przykłady (w podanej kolejności): Obydwie dostępne tutaj: http://www.tott-schuhe.com/ Czy ktokolwiek wie coś o tych butach? Nie znalazłem wzmianki o nich w sieci, ani też nie zauważyłem, żeby ktokolwiek poza wskazanym sklepem miał je w ofercie. Czy to jakieś marki własne, czy też przyzwoite manufaktury? Czy ktoś może coś powiedzieć na temat skór i wykonania na podstawie zdjęć? Mnie zawiodły tam monki William&Sons: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Wyglądają dobrze... Znalazłem tylko, że właścicielem znaku towarowego William and Sons jest właśnie niemiecka firma Hendrik Tott KG, prawdopodobnie zatem są to marki własne tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Wyglądają dobrze... Znalazłem tylko, że właścicielem znaku towarowego William and Sons jest właśnie niemiecka firma Hendrik Tott KG, prawdopodobnie zatem są to marki własne tej firmy. Co prowadzi wprost do pytania, kto za tym stoi? Na które odpowie pewnie tylko Immune. A więc, Immune, oświeć nas, kto robi te buty dla pana Totta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Zarówno W&S, jak i W. Gibbs jest produkowane przez markę Franceschetti we Włoszech i Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 4 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Zarówno W&S, jak i W. Gibbs jest produkowane przez markę Franceschetti we Włoszech i Turcji.No tak... mając Franceschetti powinienem był to połączyć . A czy jesteś w stanie powiedzieć cokolwiek o jakości tych butów (obydwu marek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi