MlodyDziad Napisano 5 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2022 Hej, szukam dobrego krawca, który byłby w stanie uszyć pożądny płaszcz z dobrej jakości materiałów. Koniecznie w Lublinie lub okolicach. Proszę o polecenie kogoś :). nigdzie nie jestem w stanie znaleźć „gotowca”, który by mi odpowiadał :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2022 Akurat mam w Lublinie klienta na większe zamówienia więc bywam tam dość często. Napisz na priv jakbyś chciał wiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 15 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2022 W Lublinie jest Tadeusz Chłopek (ostatnio szył mi ulster), z tym, że szyje z materiałów powierzonych. "Pożądny" raczej nie będzie, ale porządny już na pewno (a być może i pożądany) Gdybyś potrzebował jakichś szczegółów odnośnie zamawiania czy doboru tkaniny daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi