MlodyDziad Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Hej, szukam dobrego krawca, który byłby w stanie uszyć pożądny płaszcz z dobrej jakości materiałów. Koniecznie w Lublinie lub okolicach. Proszę o polecenie kogoś :). nigdzie nie jestem w stanie znaleźć „gotowca”, który by mi odpowiadał :/. Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Akurat mam w Lublinie klienta na większe zamówienia więc bywam tam dość często. Napisz na priv jakbyś chciał wiedzieć coś więcej. Cytuj
gisch Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2022 W Lublinie jest Tadeusz Chłopek (ostatnio szył mi ulster), z tym, że szyje z materiałów powierzonych. "Pożądny" raczej nie będzie, ale porządny już na pewno (a być może i pożądany) Gdybyś potrzebował jakichś szczegółów odnośnie zamawiania czy doboru tkaniny daj znać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi