T1234 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzień dobry, czy ktoś miał do czynienia w Warszawie z pracownią krawiecką "Szalony Krawiec" znajdującą się na ul. Poleczki 29? Czego można się spodziewać? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. 9 3 Cytuj
andrzej89a Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Brak kontaktu, po kilku próbach się człowiek poddał. Cytuj
Jakub84 Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Na googlu info, że pracownia tymczasowo zamknięta. Cytuj
phantom Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 W dniu 14.06.2022 o 22:12, eye_lip napisał: Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. Przynajmniej nazwa zakładu jest spójna z ofertą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi