T1234 Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 Dzień dobry, czy ktoś miał do czynienia w Warszawie z pracownią krawiecką "Szalony Krawiec" znajdującą się na ul. Poleczki 29? Czego można się spodziewać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post eye_lip Posted June 14, 2022 Popular Post Report Share Posted June 14, 2022 Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej89a Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 Brak kontaktu, po kilku próbach się człowiek poddał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub84 Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 Na googlu info, że pracownia tymczasowo zamknięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 W dniu 14.06.2022 o 22:12, eye_lip napisał: Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. Przynajmniej nazwa zakładu jest spójna z ofertą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts