T1234 Napisano 14 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Dzień dobry, czy ktoś miał do czynienia w Warszawie z pracownią krawiecką "Szalony Krawiec" znajdującą się na ul. Poleczki 29? Czego można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 14 Czerwiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej89a Napisano 1 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2022 Brak kontaktu, po kilku próbach się człowiek poddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 1 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2022 Na googlu info, że pracownia tymczasowo zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 4 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2022 W dniu 14.06.2022 o 22:12, eye_lip napisał: Chciałem zwęzić marynarkę w ramionach plus rękawy górą, krawiec doszył mi podwójne mankiety na napy plus zamiast kołnierza kaptur, do tego podszewkę wymienił na woskowaną bawełnę. Na reklamację uniósł się tylko gromkim śmiechem: I tak wszyscy skończymy w dresachhhhh ha ha ha i uciekł na zaplecze. Przynajmniej nazwa zakładu jest spójna z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi