Koval Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Panowie podpowiedzcie, proszę - jaki Tablet kupić? (pytałem też w 'Sali klubowej', ale mam wrażenie, że ostatnimi czasy mało kto tam zagląda...) Ma służyć do przeglądania treści multimedialnych (głównie YouTube). Warunki brzegowe: - ekran min. 10 cali; - na Androidzie; - sprawdzona marka (Lenovo, Samsung...?) - budżet 1200-1500PLN (max 2000PLN jeśli to 'pincet' zrobi różnicę); - nowy z oficjalnej dystrybucji (najlepiej w Polsce); Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nie znam się, a więc. W tym budżecie praktycznie nie ma różnicy. Dopiero w 3k+ dają lepsze procesory Snapdragon (jeszcze 2 lata temu były w tańszych modelach). Bardziej bym się zastanawiał czy tablet do użytku domowego, tylko wifi. Czy może z modemem LTE https://m.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/samsung-tab-s-galaxy-a8-10-5-4-128-lte-gray.bhtml 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Koval zerknij na Xiaomi , np. Mi Pad 5 pro , sam nie posiadam ale Syn od roku "testuje" ich smartfona i jest naprawdę ok . Patrząc na parametry i cenę postawiłbym na Xiaomi . Co do sprawdzonych marek , mam uwalony tablet Lenovo - wytrzymał rok - serwis , po kolejnym roku ten sam problem ale już po gwarancji więc dałem sobie spokój . Brat używa laptopa Lenovo i od początku miał problemy , udało się je wyeliminować w serwisie ale jakaś niechęć pozostała do tej marki ?♀️ 1 Cytuj
eduardo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 https://www.x-kom.pl/p/691201-tablety-11-lenovo-tab-p11-qs662-4gb-64-android-10-lte.html w tym samym celu kupiłem ten. Jak na ten poziom cenowy jestem zadowolony. Rozważałem też Mi PAd 5 pro, ale to już przy założeniach wifi + lte dawało za wysoki poziom cenowy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi