Kjeszen Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 Cześć Ostatnio wyciągnąłem dawno nieużywane buty z szafy i mam pytanie, czy ktoś coś wie o tej marce i o samych butach? Nie znam się w ogóle na tym, kupiłem je jakieś 7 lat temu w londynie do codziennego użytku. Może z pół roku poużywałem i wylądowały w szafie. Nigdy ich nie pielęgnowałem w żaden sposób, nie miały prawideł itp. Niedawno zacząłem je używać do pracy raz na kilka dni na zmianę z innymi butami. Ogólnie bardzo mi się podobają, irytuje mnie tylko, że są takie głośne, jakbym w szpilkach chodził W googlach wyszukuje mi jakieś sklepy pod tą nazwą i faktycznie są tam buty, ale to wszystko co wiem. Może któryś z forumowiczów kojarzy markę i wie coś więcej na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 Są to klejone buty, z atrapą szycia ramowego (fałszywy szew udający GYW od góry podeszwy), dodatkowo na suwak (a więc atrapa wiązania, bo dziurki i sznurówka do niczego nie służą). Jeśli je lubisz i są wygodne, to chodź w nich, lecz nie obraź się, nie prezentują niczego szczególnego. Zapewne zrobił je jakiś podwykonawca dla sieci handlowej/domu handlowego/firmy odzieżowej?, dlatego nie sposób znaleźć o nich informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjeszen Posted April 24, 2022 Author Report Share Posted April 24, 2022 Spoko kumam. Prezentować nie muszą niczego, ale po prostu mi się podobają i szukam podobnych w czarnym kolorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 53 minuty temu, Kjeszen napisał: szukam podobnych w czarnym kolorze 7 godzin temu, Kjeszen napisał: Loading czarny kolor... 18% complete 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts