Kjeszen Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Cześć Ostatnio wyciągnąłem dawno nieużywane buty z szafy i mam pytanie, czy ktoś coś wie o tej marce i o samych butach? Nie znam się w ogóle na tym, kupiłem je jakieś 7 lat temu w londynie do codziennego użytku. Może z pół roku poużywałem i wylądowały w szafie. Nigdy ich nie pielęgnowałem w żaden sposób, nie miały prawideł itp. Niedawno zacząłem je używać do pracy raz na kilka dni na zmianę z innymi butami. Ogólnie bardzo mi się podobają, irytuje mnie tylko, że są takie głośne, jakbym w szpilkach chodził W googlach wyszukuje mi jakieś sklepy pod tą nazwą i faktycznie są tam buty, ale to wszystko co wiem. Może któryś z forumowiczów kojarzy markę i wie coś więcej na ten temat. Cytuj
Velahrn Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Są to klejone buty, z atrapą szycia ramowego (fałszywy szew udający GYW od góry podeszwy), dodatkowo na suwak (a więc atrapa wiązania, bo dziurki i sznurówka do niczego nie służą). Jeśli je lubisz i są wygodne, to chodź w nich, lecz nie obraź się, nie prezentują niczego szczególnego. Zapewne zrobił je jakiś podwykonawca dla sieci handlowej/domu handlowego/firmy odzieżowej?, dlatego nie sposób znaleźć o nich informacji. Cytuj
Kjeszen Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Spoko kumam. Prezentować nie muszą niczego, ale po prostu mi się podobają i szukam podobnych w czarnym kolorze Cytuj
lubo69 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 53 minuty temu, Kjeszen napisał: szukam podobnych w czarnym kolorze 7 godzin temu, Kjeszen napisał: Loading czarny kolor... 18% complete 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi