MikolajZ Napisano 18 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2022 Witam, Czy ktoś byłby w stanie doradzić mi na temat zamawiania butów skórzanych z własnego projektu? Sęk w tym, że chodzi o buty górskie, które chciałbym osadzić na podeszwie Vibram. Poszukuje szewca który byłby w stanie odwzorować cholewkę z projektu i wykonać buty na zamówienie. Przeszukałem forum i niestety nie znalazłem wątku o tworzeniu butów „nie na miarę”, bez mierzenia, tworzenia kopyt… Jeśli ktoś zna lub korzystał z usług jakiegoś szewca który chętny jest podejmować się niestandardowych zleceń, proszę dać znać (zdjęcia poglądowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 18 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2022 Może tu: https://m.facebook.com/Jkarelus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2022 Zarówno polski Hanzel, jak i włoski Fracap robią buty na zamówienie. Nie jest to całkowita dowolność, ale zmienić można bardzo wiele. Fracap ma wbudowaną "zmieniarkę" przy każdym modelu, a co do Hanzela - trzeba pisać do pana Hanzela, właściciela :). Kiedyś nasz forumowy kolega @eye_lip zamieścił nawet fotorelację, , ale zdjęć już nie ma - zresztą nic dziwnego, było to 10 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikolajZ Napisano 18 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2022 6 godzin temu, Velahrn napisał: Zarówno polski Hanzel, jak i włoski Fracap robią buty na zamówienie. Nie jest to całkowita dowolność, ale zmienić można bardzo wiele. Fracap ma wbudowaną "zmieniarkę" przy każdym modelu, a co do Hanzela - trzeba pisać do pana Hanzela, właściciela :). Kiedyś nasz forumowy kolega @eye_lip zamieścił nawet fotorelację, , ale zdjęć już nie ma - zresztą nic dziwnego, było to 10 lat temu. Bardzo dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi