Ladislav Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 Czołem forumowicze, czy może ktoś macie doświadczenie z tym miejscem? Bardziej chciałbym znać opinie na temat przeróbek krawieckich. Dziękuję przodem. Cytuj
JDC Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 W dniu 30.12.2021 o 16:03, Ladislav napisał: Czołem forumowicze, czy może ktoś macie doświadczenie z tym miejscem? Bardziej chciałbym znać opinie na temat przeróbek krawieckich. Dziękuję przodem. Najlepiej zadzwonić i dopytać czy w dalszym ciągu przyjmują zlecenia korekt prywatnej odzieży. Jeśli tak, to możesz być spokojny. A jakby się okazało, że jednak nie przyjmują aktualnie prywatnych zleceń korekt krawieckich to zapraszam do nas do Rybnika 35-40 minut autostradą i jesteś. 1 1 Cytuj
Gido46 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Google_translate: W jakich godzinach działa sklep z przeróbkami? Cytuj
Ladislav Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Najlepiej jak zadzwonisz i się umówisz na jakaś godzinę. Cytuj
Ladislav Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Try to call them first in order to ask about their availability, cause, they seem to be quite busy. But i guess, You will find someone in the office anyway, even if You just come around. Cytuj
B737 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 Ktoś coś u nich szył? Jak ceny i wrażenia? Cytuj
JDC Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2022 Zdaje się @MarcinJarosz szył u nich, myślę że on może odpowiedzieć na Twoje pytanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi