damiance Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 czy ktoś z forum może polecić krawca miarowego w Singapurze? Namiary na inne ciekawe miejsca również będą cenne.. Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ale się wycieczka szykuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolezozole Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. krawiec miarowy z prawdziwego zdarzenia. dzięki i pozdrawiam, Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolezozole Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " i, a może przede wszystkim expatów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts