damiance Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 czy ktoś z forum może polecić krawca miarowego w Singapurze? Namiary na inne ciekawe miejsca również będą cenne.. Damian Cytuj
wolezozole Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. Cytuj
damiance Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. krawiec miarowy z prawdziwego zdarzenia. dzięki i pozdrawiam, Damian Cytuj
wolezozole Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " Cytuj
pirat Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " i, a może przede wszystkim expatów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi