damiance Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 czy ktoś z forum może polecić krawca miarowego w Singapurze? Namiary na inne ciekawe miejsca również będą cenne.. Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Ale się wycieczka szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Mam kolegę na kontrakcie w Singapurze. Mieszka tam od 2 lat. Mogę go zapytać. Tylko podaj trochę konkretniej czego szukasz i na czym Ci zależy. krawiec miarowy z prawdziwego zdarzenia. dzięki i pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Kurcze. dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie o tym wątku. Pewnie już za późno, ale dostałem odpowiedź od tego kolegi. "krawcow tu jest sporo, ale ja nie znam dobrego bo tutaj nikt nie chodzi w garniturze... za goraca, tylko spodnie koszula i (moze) krawat krawcy sa raczej dla turystow " i, a może przede wszystkim expatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi