Kapi89 Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Witam jestem nowy na tym forum Chciałbym zapytać się czy ktoś może miał kiedyś styczność z butami marki GOE? Jak ta marka wypada jakościowo w stosunku do ceny bo ceny potrafia mieć wysokie więc myślę że jakość butów też powinna być dobra. Zwłaszcza że sklep ma wiele dobrych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 22 minuty temu, Kapi89 napisał: Witam jestem nowy na tym forum Chciałbym zapytać się czy ktoś może miał kiedyś styczność z butami marki GOE? Jak ta marka wypada jakościowo w stosunku do ceny bo ceny potrafia mieć wysokie więc myślę że jakość butów też powinna być dobra. Zwłaszcza że sklep ma wiele dobrych opinii. Dlaczego zakładasz, że ktoś na tym forum mógł mieć styczność z tą marką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Nowy kolega zaczął lekturę forum od działu Humor lub Źródła obuwniczej brzydoty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi