rgawedzki Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 2 minuty temu, rgawedzki napisał: Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Ale okucie tzn. speed hook, taki haczyk ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgawedzki Posted February 13, 2021 Author Report Share Posted February 13, 2021 Przelotowe oczko, wystające z jednej strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgawedzki Posted February 13, 2021 Author Report Share Posted February 13, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 Nie jestem szewcem, ale wydaje mi się, że to jedna z najprostszych napraw buta. Na pewno Wielki Shoe sobie z tym poradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgawedzki Posted February 14, 2021 Author Report Share Posted February 14, 2021 Dziękuję za odpowiedź. W poniedziałek do nich zajadę i dam znać co powiedzieli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts