rgawedzki Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 2 minuty temu, rgawedzki napisał: Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Ale okucie tzn. speed hook, taki haczyk ? Cytuj
rgawedzki Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Przelotowe oczko, wystające z jednej strony Cytuj
Velahrn Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie jestem szewcem, ale wydaje mi się, że to jedna z najprostszych napraw buta. Na pewno Wielki Shoe sobie z tym poradzi. Cytuj
rgawedzki Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedź. W poniedziałek do nich zajadę i dam znać co powiedzieli :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi