rgawedzki Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 2 minuty temu, rgawedzki napisał: Dzień dobry, Posiadam buty Berwick 321. Po kilku użyciach urwałem sznurowadło i zauważyłem że spowodowane to jest brakiem jednego z okuć. Czy wiecie gdzie można coś takiego dostać lub naprawić? Miejscowy szewc, rymarz i kaletnik rozłożyli ręce. Pozdrawiam Rafał Ale okucie tzn. speed hook, taki haczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rgawedzki Napisano 13 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Przelotowe oczko, wystające z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rgawedzki Napisano 13 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Nie jestem szewcem, ale wydaje mi się, że to jedna z najprostszych napraw buta. Na pewno Wielki Shoe sobie z tym poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rgawedzki Napisano 14 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 Dziękuję za odpowiedź. W poniedziałek do nich zajadę i dam znać co powiedzieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi