Signus Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Witam, dostałem ostatnio zegarek Hugo boss grand prix i mam problem z dodatkową wskazówką 24h otóż działa ona tylko raz dziennie razem z datownikiem i przestawia się o jakieś 3,5 h? Czy coś jest źle ustawione czy może mechanizm uległ uszkodzeniu. Dodam że na ustawieniu koronki w którym zmienia się datę obracając ją w drugą stronę można ustawiać 24h tarcze. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egonax Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 @Signus moze tu coś znajdziesz https://www.bosswatches.co.uk/on/demandware.static/-/Sites-BossWatches-Library/default/dw0b753718/content-assets/BOSS_HUGO_Operating_Instructions_Compressed.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Signus Posted February 3, 2021 Author Report Share Posted February 3, 2021 Instrukcje mam, i wiem jak ustawiać tą wskazówkę ale ona tylko raz dziennie się przesuwa zamiast co godzinę i nie wiem czy to wina mechanizmu czy jakiegoś ustawienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john220 Posted March 9, 2021 Report Share Posted March 9, 2021 Temat już pewnie nieaktualny, ale może Cię zszokuję. Idź do zegarmistrza. Jeżeli to nie problem to szybko Ci to wyjaśni, zaś jeżeli to problem z mechanizmem to naprawi. Ewentualnie pomoc znajdziesz na forum dedykowanym wyłącznie zegarkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts