Signus Napisano 31 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2021 Witam, dostałem ostatnio zegarek Hugo boss grand prix i mam problem z dodatkową wskazówką 24h otóż działa ona tylko raz dziennie razem z datownikiem i przestawia się o jakieś 3,5 h? Czy coś jest źle ustawione czy może mechanizm uległ uszkodzeniu. Dodam że na ustawieniu koronki w którym zmienia się datę obracając ją w drugą stronę można ustawiać 24h tarcze. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 @Signus moze tu coś znajdziesz https://www.bosswatches.co.uk/on/demandware.static/-/Sites-BossWatches-Library/default/dw0b753718/content-assets/BOSS_HUGO_Operating_Instructions_Compressed.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signus Napisano 3 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2021 Instrukcje mam, i wiem jak ustawiać tą wskazówkę ale ona tylko raz dziennie się przesuwa zamiast co godzinę i nie wiem czy to wina mechanizmu czy jakiegoś ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 Temat już pewnie nieaktualny, ale może Cię zszokuję. Idź do zegarmistrza. Jeżeli to nie problem to szybko Ci to wyjaśni, zaś jeżeli to problem z mechanizmem to naprawi. Ewentualnie pomoc znajdziesz na forum dedykowanym wyłącznie zegarkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi