paulll97 Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 Witam, zakupiłem na aukcji allegro zegarek SKMEI 1389. Ustawiłem wszystko z dokładnością co do sekundy. Następnego dnia zauważyłem różnicę miedzy wyświetlaczem cyfrowym, a wskazówką analogową (różnica 1 sekundy). Czy jest to normalny stan? Czy z zegarkiem jest coś nie tak? Dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 Biorąc pod uwagę cenę zegarka, to nie ma w tym nic dziwnego. 1 sekunda to raczej nie duża rozbieżność. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi_senny Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 Dopiero co był kolega, który wyżył się na Loake, bo mu się wkładka odkleiła. Teraz kolejny forumowicz nie może spać spokojnie, bo zegarek za 80 zł ma rozbieżność 1 sekundy. Kto następny? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulll97 Posted November 15, 2020 Author Report Share Posted November 15, 2020 2 godziny temu, pi_senny napisał: Dopiero co był kolega, który wyżył się na Loake, bo mu się wkładka odkleiła. Teraz kolejny forumowicz nie może spać spokojnie, bo zegarek za 80 zł ma rozbieżność 1 sekundy. Kto następny? Mogę spać spokojnie xd Po prostu mnie ciekawi czy to normalny stan czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts