paulll97 Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Witam, zakupiłem na aukcji allegro zegarek SKMEI 1389. Ustawiłem wszystko z dokładnością co do sekundy. Następnego dnia zauważyłem różnicę miedzy wyświetlaczem cyfrowym, a wskazówką analogową (różnica 1 sekundy). Czy jest to normalny stan? Czy z zegarkiem jest coś nie tak? Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Biorąc pod uwagę cenę zegarka, to nie ma w tym nic dziwnego. 1 sekunda to raczej nie duża rozbieżność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Dopiero co był kolega, który wyżył się na Loake, bo mu się wkładka odkleiła. Teraz kolejny forumowicz nie może spać spokojnie, bo zegarek za 80 zł ma rozbieżność 1 sekundy. Kto następny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulll97 Napisano 15 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 2 godziny temu, pi_senny napisał: Dopiero co był kolega, który wyżył się na Loake, bo mu się wkładka odkleiła. Teraz kolejny forumowicz nie może spać spokojnie, bo zegarek za 80 zł ma rozbieżność 1 sekundy. Kto następny? Mogę spać spokojnie xd Po prostu mnie ciekawi czy to normalny stan czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi