karis Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam forumowiczów :) Czy da się uratować jakoś te buty? Nie pomyślałem i nie przetestowałem "Coccine Nubuck Cleaner" na niewidocznym miejscu i po "testowym" czyszczeniu zostały mi zacieki. Czy da się to uratować? Buty nie były impregnowane. Z góry dziękuję za pomoc! ? Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Da się, ale środki do czyszczenia mogą przekroczyć wartość butów. Ewentualnie możesz zapytać @Wielki Shoe jaki będzie koszt odświeżenia butów. Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Gąbka, szare mydło, trochę wody. Nie masz nic do stracenia. 1 Cytuj
karis Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 31 minut temu, pablocito napisał: Gąbka, szare mydło, trochę wody. Nie masz nic do stracenia. Warto użyć Saphir Omnidaim? Mogę podjechać do znajomej po to ? Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Na pewno nic im nie zaszkodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi